Orme og Spinnekursus 2017

Holstebro & Omegn vil den 24 September 2017 tilbyde dig som medlem, et intenst kursus i laksefiskeri med fokus på spinner, wobler eller orm.

Kurset vil starte i klubhuset kl 8.00, hvor vi vil starte ud med morgenkaffe og rundstykker. Undertegnede vil kort gennemgå programmet for dagen.

Frederik Iversen vil fortælle om spinnefiskeriet med Spinner og Wobler, herunder pladser fiskemetoder og aflæsning af vandet.

Herefter vil John Kaastrup fortælle ormefiskeriet og grejet som bruges hertil.

Vi vil midt på formiddagen tage til åen, hvor vi vil afprøve teorierne som blev gennemgået om morgenen. Instruktørerne vil skiftevis gå sammen med den enkelte deltager for at give den bedste undervisning muligt. På den måde får den enkelte deltager mulighed for at forbedre sit fiskeri.

Til middag vil vi tænde op i grillen, og indtage maden et sted ved åen

Målgruppe: Kurset er i kraft af den individuelle undervisning være rettet til både begynderen, den øvede, og mon ikke fluefiskeren kan drage fordel af den store viden som instruktørerne vil dele ud af.

Instruktører:                       Frederik Iversen og John Kaastrup

Tid & sted:                          kl 8.00-16.00 med start i klubhuset på Frøjk

Deltager betaling:               Gratis

Forplejning:                        Gratis

Bemærk at deltagerne selv skal medbringe grej, herunder også Cirkelkroge, prop og orm

Tilmelding skal ske til Peter Larsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk at der er begrænset antal pladser på kurset. Der kan ved overvældende tilmelding måske udvides med endnu en kursusdag.